Tysiące dań, setki kreatywnych tipów i setki zaglądających tu miłośników gotowania. Tak wygląda Akademia Smaku. W październiku ciekawą poradą jest… Własnej roboty ocet jabłkowy – autor porady to oczywiście Jacek Bilczyński.
Cel Akademii Smaku od lat jest prosty – chce inspirować i sprawiać, by kuchnia Polaków wciąż zmieniła się na lepsze! Fani pysznego gotowania znajdą tu mnóstwo przepisów, porad ekspertów i dziesiątki inspiracji, dzięki którym będą mogli zostać królami w swojej kuchni.
Ocet jabłkowy jest znany ze swoich prozdrowotnych właściwości. Dobra wiadomość jest taka, że nie trzeba go kupować, można zrobić go samodzielnie. Wystarczą jabłka i odrobina chęci.
Przepis na domowy ocet jabłkowy znajdziesz na portalu Akademia Smaku – https://akademiasmaku.pl/przepis/ocet-jablkowy,4279
Akademia Smaku to miejsce stworzone z pasji do gotowania – pełne wyjątkowych porad i przepisów. Organizatorem i opiekunem Akademii jest marka BOSCH – ekspert w gotowaniu. Ekspertami od pysznych i zdrowych przepisów i porad kulinarnych są w tym roku szef kuchni Tomasz Jakubiak, bloger kulinarny i pasjonat gotowania Tomasz Lach oraz trener i specjalista zdrowego żywienia Jacek Bilczyński.
Facebook
RSS